Contacteaza-ne: contact@alcosbio.com

Acasă first

CUMPĂRĂ DUPĂ CATEGORIE

Reduceri de până la 50%

Fermă Ecologică de Cânepă Și Produse ECO

Echipa lor de specialiști în farmacologie, chimie alimentară și cosmetică s-a concentrat pe cercetare și dezvoltare pentru a obține culturi de înaltă calitate de cânepă, plante medicinale, coacaz și nuci.

-50%

-25%

-40%

CUMPĂRĂ DUPĂ CATEGORIE

Până la

76% REDUCERE

la produsele selectate

Ofertă valabilă în perioada 25.02 – 01.06.2024, în limita stocului disponibil.

Descoperă Reducerile

Povestea Noastră

Povestea noastră începe în 2005, când Andrei și Lorica Apetrei, antreprenori ambițioși, s-au întors în România după 10 ani petrecuți în Marea Britanie. Inspirati de succesul proiectului lor imobiliar ecologic, Adnana Residence, au decis să se dedice unui nou proiect îndrăzneț. Andrei, cu experiență în imobiliare, și Lorica, pasionată de sănătate și terapii naturale, au unit forțele pentru a evidenția beneficiile plantelor pentru sănătate și bunăstare generală.
Cu pasiunea lor pentru sănătate și convingerea în beneficiile plantelor, Andrei și Lorica au explorat potențialul terapeutic al canepii, extractelor din canepă, plantelor medicinale, coacazului și produselor stupului. Au achiziționat o fermă abandonată în satul Siriu din județul Constanța și au transformat-o într-o fermă ecologică pe o suprafață de 35 de hectare.
Echipa lor de specialiști în farmacologie, chimie alimentară și cosmetică s-a concentrat pe cercetare și dezvoltare pentru a obține culturi de înaltă calitate de cânepă, plante medicinale, coacaz și nuci. Utilizând tehnologii inovatoare, au extras uleiuri full extract și uleiuri esențiale ozonate bogate în cannabinoizi, terpene, flavonoide și antioxidanți benefici. În combinație cu produsele apicole precum mierea, polenul, propolisul, laptișorul de matcă și altele, au creat produse de înaltă calitate cu beneficii variate pentru sănătate.
Misiunea lor este să ofere oamenilor oportunități de îmbunătățire a sănătății și bunăstării generale prin produse organice, eficiente și fără efecte secundare. Ei doresc să ofere alternative naturale și să completeze tratamentele clasice, prin soluții terapeutice inovatoare.
La Alcos Bioprod, vei găsi o selecție de produse premium, inclusiv ulei de cânepă bio, obținute din propriile lor culturi de cânepă și extrase într-un laborator certificat pentru calitate. Echipa lor oferă și consultanță specializată gratuită pentru a te ajuta să alegi produsul potrivit nevoilor tale.
Indiferent dacă ești la începutul călătoriei tale în utilizarea produselor naturiste sau ai deja experiența beneficiilor lor, la Alcos Bioprod vei găsi produse de înaltă calitate, perfecte pentru tine. În plus, vei beneficia și de consultanță specializată gratuită. Alegând produsele lor, ai oportunitatea de a-ți îmbunătăți starea de sănătate cu soluții naturale și eficiente.
Andrei Apetrei
CEO Alcos BioProd SRL

Prezență extinsă în Farmacii de Top