Contacteaza-ne: contact@alcosbio.com

Ulei esențial absolut arbore de ceai

>

Ulei esențial absolut arbore de ceai

CATEGORII

ULTIMELE NOUTĂȚI

Ulei esențial absolut tămâie
10,62 lei
Ulei esențial absolut chimen negru
8,62 lei
Ulei esențial absolut fenicul
11,25 lei

-50%

Ulei esențial absolut arbore de ceai

Cod produs: 0 048544153592

Disponibilitate: În Stoc

Pret nou: 9,10 lei
Pret vechi: 18,20 lei
Ai făcut o economie de 9,10 lei per bucătă.
Cumpără de încă 400,00 lei și beneficiază de transport gratuit!

Categorii

Distribuie

Facebook
WhatsApp

Descriere

Uleiul de arbore de ceai este un ulei esențial foarte popular care este extras din Melaleuca alternifolia, un copac mic originar din Australia. Uleiul de arbore de ceai a fost folosit de mulți ani de către aborigenii australieni ca agent antiseptic și antifungic. În vremuri mai recente, s-a dovedit că uleiul de arbore de ceai are proprietăți antivirale puternice, ceea ce îl face o armă eficientă în lupta împotriva herpesului bucal și a herpesului.
Uleiul esențial de arbore de ceai este un dezinfectant natural, antiseptic și germicid care este adesea folosit în fabricarea săpunurilor, cosmeticelor, parfumurilor, loțiunilor și cremelor pentru piele. De asemenea, a fost folosit pentru a trata acneea și alte afecțiuni ale pielii încă de la sfârșitul secolului al XIX-lea.
Uleiul de arbore de ceai este un ulei esențial natural cu un parfum proaspăt, de camfor.
Acest ulei esențial este cunoscut și sub denumirea de melaleuca sau ulei de ti-tree.
A fost folosit de secole de către aborigenii australieni pentru a trata rănile și infecțiile pielii.
Utilizarea uleiului de arbore de ceai în medicina occidentală este destul de nouă.
Uleiul de arbore de ceai a fost folosit ca tratament topic pentru o varietate de afecțiuni ale pielii, inclusiv acnee, mătreață, picior de atlet, pecingine, mușcături de insecte și negi. Unii oameni îl folosesc și pentru a trata ciuperca unghiilor și păduchii.
Cele două modalități de administrare sunt aplicarea topică (locală) și inhalarea. În aplicarea locală, zonele cele mai benefice pentru masaj ușor sunt gâtul, fruntea și tâmplele, pieptul și abdomenul, brațele, picioarele și tălpile.

Dacă aveți pielea sensibilă, uleiul esențial poate fi diluat cu uleiuri vegetale presate la rece, cum ar fi uleiul de nucă de cocos sau uleiul de măsline.

Pentru inhalare, adăugați 2-3 picături într-un vas cu apă fierbinte. Atunci când inhalăm uleiurile esențiale, aromele lor sunt procesate mai întâi în bulbul olfactiv din nas. Acesta este conectat la sistemul limbic, care influențează memoria și emoțiile. Moleculele inhalate prin nas sunt, de asemenea, transportate în plămâni și interacționează cu sistemul respirator. De asemenea, aroma uleiurilor esențiale activează amigdala cerebrală, care gestionează dispoziția și emoțiile.

Pentru utilizarea internă, se recomandă consultarea unui specialist.
Precauții generale în utilizarea uleiurilor esențiale:

– Uleiurile esențiale trebuie păstrate în recipiente de sticlă bine închise, ferite de lumină și căldură.
– Asigurați-vă că uleiurile esențiale nu sunt accesibile copiilor.
– Evitați contactul direct al uleiurilor esențiale cu ochii. Nu utilizați uleiuri esențiale nediluate în nas, urechi sau alte mucoase și zone sensibile.
– Pentru aplicarea topică a uleiurilor esențiale pe piele sau pentru difuzarea în aer cu ajutorul difuzoarelor, pulverizatoarelor sau umidificatoarelor speciale pentru uleiuri esențiale, este recomandată efectuarea unui test preliminar pentru a verifica alergiile sau eventualele reacții adverse. Una dintre cele mai sigure zone pentru aplicarea locală pe piele a uleiurilor esențiale este tălpile picioarelor.
– Pentru diluarea uleiurilor esențiale, utilizați uleiuri vegetale naturale de cea mai bună calitate, presate la rece.
– În caz de contact accidental cu ochii sau apariția sensibilității pe piele, spălați zona respectivă cu apă din abundență.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ulei esențial absolut arbore de ceai”

PRODUSE RECOMANDATE